Wie zijn we

Schoenen Faveere is in bijna 66 jaar tijd uitgegroeid tot een gespecialiseerde schoenenwinkel met uitgebreide collecties damesschoenen en herenschoenen. Schoenmaker Frans Faveere startte de familiezaak samen met zijn vrouw Cécile in 1955. Doorheen de jaren groeide de zaak en zo ook de activiteiten. Er werd uitgeweken naar een groter winkelpand aan de overkant van de straat in 1972. Vader Faveere gaf in 1996 de fakkel door aan zoon Joris Faveere, hij stapte in de zaak met zijn vrouw Mieke. In 2006 werd de schoenwinkel grondig verbouwd en vernieuwd tot een 200 m² groot schoenenparadijs.

Damesschoenen

We zijn gespecialiseerd in damesschoenen en trekken er elk seizoen op uit om trends te spotten en de collecties aan te vullen. De collectie damesschoenen is erg uitgebreid, we bieden zowel comfortabele als modieuze merken.

Herenschoenen

De collectie herenschoenen kan zowel de sportieve als klassieke man bekoren. River Woods, Rieker of Ecco zorgen voor de sportswear. Bij Mephisto en Fluchos vinden we vooral stijlvolle, comfortabele herenschoenen. Voor wie van exclusieve herenschoenenen houdt hebben we de collectie van Greve en Floris Van Bommel.

Jeugdschoenen

Voor de jeugdschoenen stellen wij duurzaamheid, comfort en een hip design centraal. Het perfecte evenwicht tussen deze eisen vinden we bij volgende merken van jeugdschoenen: River Woods, Skechers, Timberland en vele andere schoenenmerken.